Quantcast
Channel: Asociatii – Protecţia Animalelor
Viewing all 548 articles
Browse latest View live

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Hobby


Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Trei Fraţi Pataţi

$
0
0

Asociaţia pentru protectia animalelor “Trei Fraţi Pătaţi”, a luat fiinţă în vara anului 2008. Atunci au fost gata actele oficiale, de fapt. La drept vorbind, asociatia a existat cu mult înainte, prin simpla asociere a câtorva persoane, prieteni şi cunoscuţi care, pe lângă ocupaţiile lor zilnice, şi-au rupt timp pentru a se ocupa de nişte animale, aflate în situaţii de criză, din oraşul Turda. Şi totul s-a făcut din banii proprii, acest lucru continuând în proporţie de 90% şi în prezent.

Din păcate, mentalitatea românească nu este educată înspre ajutarea animalelor, iar cei care îşi rup puţin din venitul lor pentru a sponsoriza actiunile noastre sunt foarte, foarte puţini.

Principalul obiectiv pe care ni l-am propus de la început este ajutorarea câinilor şi pisicilor din oraşul nostru, prin demararea unor activităţi specializate în promovarea protecţiei animalelor şi găsirea de cămine pentru animalele abandonate. Dacă vom reuşi acest lucru, rămâne de văzut. Ştim că ne-am înhămat la o muncă foarte grea, uneori chiar imposibilă, frustrările sunt foarte mari, lacrimile foarte dese şi grele, dar ce e viaţa fără luptă, la urma urmei?

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

Brindusa Apostol: 0744534184

Eva Pop: 0757069343

Sau la adresa de e-mail: asociatia3fratipatati(at)yahoo.com

Adresa de email : asociatia3fratipatati(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Hope for Animals

$
0
0

Asociaţia “HOPE FOR ANIMALS” a fost infiintata la 01 septembrie 2010, isi are sediul si isi desfasoara activitatea in municipiul Gherla. In Gherla s-a construit un adapost nou, care inca nu functioneaza, dar pentru ca va fi administrat de ADP Gherla, aceiasi care s-au ocupat intodeauna de gestionarea cainilor comunitari fara rezultate viabile, care au omorat caini si inainte si pe care am reusit sa ii surprindem in vechiul si impropriu zis “adapost” cu, caini morti de foame, Asociaţia noastra nu poate colabora cu aceasta societate drept urmare ne desfasuram activitatea adapostind cateii in curtile noastre, hranind toti cateii de pe strada si nu in ultimul rand Asociaţia noastra in colaborare cu Fundaţia VIER PFOTEN si Primaria GHERLA am avut deja o campanie de sterilizare, in care au fost sterilizati, deparazitati, vaccinati si crotaliati un nr de 400 de caini fara stapan. Speram in cursul acestui an mai exact in luna mai-iunie sa avem o noua campanie de sterilizare cu ajutorul Fundatiei VIER PFOTEN campanie in care dorim sa sterilizam cainii si pisicile cu si fara stapan. Ne ocupam intens de adoptii interne si internationale, am reusit in mai putin de 1 an sa gasim stapani pentru un nr. de 100 de catei in Austria si Germania, catei pe care ii verificam si pastram legatura cu familiile care i-au adoptat. Acum incercam sa obtinem un teren pe care am dori sa construim un mini adapost unde sa ne putem desfasura activitatea de pregatire a cateilor care urmeaza sa fie adoptati, a mamelor cu pui, cateilor batrani, pui orfani si catei raniti.

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor “HOPE FOR ANIMALS’ GHERLA JUD.CLUJ

CIF 27337629
ALPHA BANK ROMANIA SA
AGENTIA GHERLA
CONT RO91BUCU2562230784009RON
COD SWIFT BUCUROBU

ELEONORA PRIGOANA
TEL. 0740.671.261
norica_p(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Arca lui Noe, Cluj-Napoca

$
0
0
  • Asociaţia s-a înfiinţat în 2003 august. Activitatea a început în 2004, timid, prin forţe proprii. S-au înscris aproximativ 200 de membrii, care au cotizat şi activat pentru scurt timp. Am contactat cunoştinţe şi prieteni de la care am obtinut donaţii, sponsorizări (evidenţiate în raportul contabil. Din 2006 am strâns fonduri prin Cererea 230, 2%.

Principalele acţiuni ale asociaţiei sunt:
– sterilizarea
– sesizarea cazurilor de tratare necorespunzatoare a câinilor cu sau fără stăpân (sau a altor animale), intervenţia în limitele legii (foarte reduse), conştientizare, informarea stăpânului privind drepturile legale ale animalului, consecinţele nerespectarii acestora, ajutor concret în caz de nevoie (hrană, adăpost, medicamente etc).
– adăpostirea temporară a câinilor şi pisicilor (în spaţiul închiriat sau la voluntari) cu condiţia să le asigur hrana, cuprinderea lor în program de adopţie;
– transportul câinilor bolnavi, accidentati sau donaţi;
– asigurarea hranei pentru câinii donaţi, în cazul stăpânilor cu venituri modeste;
– activităţi educative pentru copii în gradiniţe şi şcoli, privitor la animale.

Începând cu luna octombrie 2008 derulăm un program de sterilizare pentru câinii fără stăpân, în colaborare cu domnul dr. Peter Madaras de la Cabinetul Veterinarius, Str. Calatis nr 3, iar pentru stăpânii de câini se facilitează sterilizări la preţ redus, în schimbul Cererii 230, completate de către stăpân. Vezi articolul apărut în Făclia.

Realizări:
Din ianuarie 2009 strangem fonduri prin Cererea 230
Asigurăm hrană zilnică pentru aproximativ 80 de câini
Am sterilizat 550 de caţele
Am donat 300 de câini şi pisici (deparazitate, vaccinate sterilizate)

Adresa de email : arca_noe_ursu(at)yahoo.com

Federaţia Româna pentru Protecţia si Controlul Animalelor

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Tom şi Jerry

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Nuca

$
0
0

Asociaţia Pentru Protejarea Animalelor NUCA
E-mail: contact(at)nuca.org.ro , asociatia_nuca(at)yahoo.com
www.nuca.org.ro

Pentru membrii asociatiei aceasta este o activitate auxiliara. Daca nu vi se raspunde prompt la telefon, va rugam reveniti.

Sediu social
400286, Cluj-Napoca, Str. Donath IV / 34

Cod fiscal : 18653673
IBAN : RO 87 BTRL 0130 1205 5647 87XX Banca Transilvania, Cluj

Adresa de email : asociatia_nuca(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Anima Pro Terra

$
0
0

Asociaţia pentru protecti animalelor ANIMA PRO TERRA Dej jud cluj persoana de contact GETA DANCIU tel0745946737.

Adresa de email : psddej(at)yahoo.com


Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Dog Center Reşiţa

$
0
0

Inainte de a suna la unul dintre numerele de mai jos, va rugam insistent, sa cititi prima data ce scrie in pagina “Legislatie” daca doriti sa faceti o reclamatie, sau alte nelamuriri legate de procedura unei reclamatii sau a cunoasterii legilor! Va multumim!

Sediu: STR. VALIUGULUI, NR. 44,RESITA, JUD. CARAS-SEVERIN
Telefon: 0255/215.126
Presedinte: SANDA SALAGEANU: 0744533580de gestionare a cainilor comunitari
Vicepresedinte: CARMEN IMBREA: 0742659919
Fondator al Asoc. pt. Protectia Animalelor CS: IRINA BORBELY: 0721801188
Membru: LOREDANA PALCOVICI: 0727876345
e-mail: dogscenteresita(at)yahoo.com

FAQ

Am gasit un animal abandonat pe strada. Ce fac cu el?
Nefolosind adapostul pe timpul iernii, nu putem sa preluam animalele abandonate. Putem sa va ajutam sa ii gasiti un stapin in cel mai scurt timp, dar pentru asta este nevoie de ajutorul si implicarea dvs. si sa ii asigurati cazare pentru o perioada.

Am gasit un animal ranit pe strada. Cum ma puteti ajuta?
Putem sa preluam partial sau in totalitate costurile pentru tratamentul medical al animalului ranit, dar si aici va fi nevoie de ajutorul si implicarea dvs. pentru a asigura cazarea in timpul tratamentului si eventual transportul animalului la si de la medic.

Asociatia “Dogs Center Resita” este o organizatie neguvernamentala, non-profit, caritabila, de protectie a animalelor, fiind constituita legal, cu statut si un act constitutiv, legalizat si aprobat de autoritatile romane. Scopul acestei asociatii, infiintata in 2009, il reprezinta protectia si bunastarea animalelor. De asemenea, se fac eforturi pentru infiintarea unui adapost al animalelor fara stapan din municipiul Resita in care acestea sa fie ingrijite si date spre adoptie intr-un mod decent. Prin acest proiect se urmareste si diminuarea numarului de caini comunitari din oras.

Telul acestei Asociatii este acela de a rezolva problema animalelor fara stapan din Resita. In urma cercetarilor efectuate de experti si medici veterinari, din diferite parti ale lumii in gestionarea cainilor comunitari, s-a ajuns la concluzia ca singura metoda care da rezultate este aceea de sterilizare si repunere in teritoriu a cainilor.

Cea mai mare parte a acestor caini vor fi oferiti spre adoptie unor persoane responsabile care garanteaza ca patrupedele nu vor ajunge din nou pe strazi.

In paralel cu activitatea propriu-zisa de gestionare a cainilor comunitari, Asociatia “Dogs Center Resita” va lansa si un program educational pentru copiii din clasele V-VIII. Scopul acestui program este de a sensibiliza si de a invata elevii ce inseamna un animal de companie si cum sa devina stapani responsabili.

Servicii oferite:

Sterilizarea cainilor comunitari; oferirea unui adapost pentru un numar limitat de caini abandonati; vaccinarea si deparazitarea acestora inainte de a fi dati spre adoptie temporara/permanenta.
Activitatea Asociatiei “Dogs Center Resita” se bazeaza exclusiv pe voluntariat, de aceea oricine poate ajuta, chiar daca nu are experienta in domeniu sau cunostinte medicale. Aceasta este o scurta descriere a activitatii de voluntariat (posibile directii):
1. In cadrul adapostului, dupa un program stabilit dinainte:
– sa verifice pisicile si cainii adoptati
– curatenie tarcuri
– ajutor hrana si apa pentru catei
– vopsit paleti, custi
– toaletare catei
– program de ingrijire acasa: sunt catei care au nevoie de un tratament special, pentru o anumita perioada de timp (accidente, boli); pentru astfel de cazuri se solicita voluntari care pot asigura un spatiu cat de mic catelului respectiv; dupa ce isi revine, catelul se va intoarce in adapost pentru a fi dat spre adoptie.

2. In cadrul actiunilor inafara adapostului:
– transport in cazuri de urgenta (catei loviti, bolnavi)
– implicare in organizarea actiunilor noastre
– prezenta la evenimente
– mediatizarea evenimentelor

3. Promovarea Asociatiei “Dogs Center Resita” si a activitatii acesteia:
– graphic desing, fotografie
– vizite educationale in scoli, programe cu copii
– impartirea pliantelor in locurile unde avem acces (cabinete, scoli, magazine)
– distribuirea pe mail a newsletterului si a anunturilor de adoptii
– strangere de fonduri
– amplasarea cutiilor de donatii si a panourilor cu catei spre adoptii in locatiile unde ni se permite (magazine, cabinete, restaurante)

Directionati catre noi 2% din impozitul pe venit-data limita este 15 mai a fiecarui an. 2% este un program ce se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Acestea au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit unei entitati nonguvernamentale, nonprofit. Trebuie subliniat faptul ca acesti bani provin din impozitul pe care dumneavoastra il platiti catre stat, deci directionarea lor in contul unei organizatii nonguvernamentale nu va afecteaza veniturile lunare.

DENUMIRE ENTITATE NONPROFIT:: ASOCIATIA “DOGS CENTER RESITA”
CODUL DE IDENTIFICARE FISCALA AL ENTITATII NONPROFIT: 25661547
CONT BANCAR (IBAN):: RO04RZBR0000060011738679

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Pisi-Cuţu

$
0
0

Asociaţia PISI CUTU are ca scop strangerea,sterilizarea si adapostirea cat si medierea perioadei de adoptieb cainilor si pisicilor comunitari,de ori ce talie si rasa, indiferent de problemele de comportament sau sanatate ale acestora, in timp util si cu mijloace de finantare proprii, din pacate, si cu speranta ca banii acestei tari vor fi candva …..cat de putini si pentru animale.
Doreste infratirea cu alte asociatii deja experte in domeniu pentru schimb de informatii,sfaturi si iesirea din impasurile care vor aparea pe parcurs.Precizez ca am plecat din Romania cu 10 ani in urma si singurul motiv care ma aduce aici sunt aceste animale aflate in dificultate, avand dorinta de a le ajuta.Detin o suprafata de 2000 de m.p. de teren unde pot adaposti circas 600 de caini si 500 de pisici.Am pregatit asa o suprafata mare intrucat am vazut ca in tara noastra mai intai trebuie educata populatia si apoi trebuie sa dam spre adoptie aceste suflete nevinovata…..asa ca eu sunt sigura ca aceste animale, odata stranse, se vor inmulti si vor ramane la noi o perioada foarte indelungata poate chiar toata viata.
Ma numesc Gabriela Stangu si sunt presedinta asociatiei , fondatorare,om de contact…..si am mare nevoie de membri ,voluntari dar si simpatizanti in masura in care doriti.
Prieteni si asociatii mei domnisoara Iuliana Ciuciu si domnul Fratilescu Gheorghita m au ajutat sa fac primi pasi si va asteptam impreuna sa facem primi pasi catre o viata mai onorabila pentru noi oameni prin respectul si pretuirea animalelor si mediului inconjurator.

Va multumim anticipat!

Adresa de email : gaby_s25(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Prieteni Credincioşi

$
0
0

Adresa de email : rus_slv(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Caini Fericiţi

$
0
0

Suntem o asociatie nou infiintata care spera ca in cel mai scurt timp sa infiinteze si un adapost,putand astfel sa ajutam animalele,devenind astfel pisici si Caini Fericiti .

Adresa de email : andu_manson(at)yahoo.com

Societatea Vegetarienilor din România

$
0
0

Scurt istoric

Societatea Vegetarienilor din Romania a fost inregistrata legal la Tribunalul din Cluj la data de 31 ianuarie 1991. Dupa o perioada de inactivitate, primul pas a fost facut de Marius Vasilescu, care in iulie 2003 a creat un grup de discutii unde a strans mai multi vegetarieni din Romania prin intermediul Internet-ului. Astfel s-a creat o mica comunitate, iar primul proiect de anvergura a fost site-ul www.svr.ro.
Scop

SVR urmareste sa produca cat mai multe materiale pentru a promova vegetarianismul sau pentru a le veni in ajutor vegetarienilor si in acelasi timp sa dezvolte o comunitate vegetariana romaneasca.
Vrem ca toata lumea sa inteleaga de ce o dieta vegetariana este mai buna pentru corpurile noastre, pentru animale si pentru mediul inconjurator.
Activitate

De cand si-a reluat activitatea, voluntarii au contribuit cu numeroase actiuni:
– actualizarea site-ului si schimbarea designului;
– traducerea brosurilor si articolelor pentru website;
– editarea si distribuirea flyerelor si afiselor publicitare;
– organizarea seminariilor si evenimentelor ce au ca scop promovarea vegetarianismului.
Proiecte pe termen lung

– elaborarea unei politici organizationale privind SVR si a unui plan de actiune detaliat;
– consultarea si sustinerea membrilor organizatiei implicati in activitati ce au ca scop drepturile oamenilor si animalelor, protejarea mediului si scaderea consumului de produse cu origine animala;
– imbunatatirea cunostintelor de educare privind sanatatea;
– planificarea unor cursuri de gatit si editarea unei carti cu retetele membrilor SVR.

Societatea pentru Prevenirea Cruzimii faţa de Animale

$
0
0

office(at)spca.ro

Avem un proiect ambitios de înfiintare a unei structuri proprii cu inspectori care sã constate si sã semnaleze autoritãtilor abuzurile comise asupra animalelor, nerespectarea legislatiei privind bunãstarea si protectia animalelor, sperând ca într-o zi în România legile vor fi aplicate.
Un alt obiectiv al nostru este de a cere Autoritãtii Sanitare Veterinare adoptarea de norme pentru aplicarea legilor existente, de noi reglementãri si a creãrii de structuri capabile sã facã fatã noilor cerinte. Din pãcate din cauza schimbãrii prea des a conducerii Agentiei Nationale Sanitare Veterinare din motive care pe care nu le întelegem, nu se poate asigura o continuitate si nici credibilitate acestei institutii.
Desi într-o tarã unde vânãtoarea este o politicã de stat, va fi foarte greu de implementat legi privind bunãstarea si protectia animalelor, totusi NOI NU VOM ABANDONA TELUL NOSTRU.

Adresa de email : spca_halmageanu(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Vier Pfoten

$
0
0

VIER PFOTEN considera ca siguranta oamenilor, conservarea naturii si protectia animalelor sunt inseparabile. De aceea, VIER PFOTEN se declara solidar cu toti cei care folosesc metode pasnice si legale de convietuire cu semenii si cu mediul inconjurator. Cea mai eficienta si reala cale de a ajuta pe termen lung animalele este de a determina crearea unui cadru legal. In acest scop, VIER PFOTEN se adreseaza atat opiniei publice cat si institutiilor abilitate sa aduca modificari legislative. Concret, deoarece schimbarile fundamentale necesita un consens social larg, VIER PFOTEN desfasoara pe de o parte actiuni directe menite sa schimbe perceptia societatii asupra problemelor in cauza si sa obtina o atitudine favorabila din partea opiniei publice, iar pe de alta parte, actiuni de lobby la nivel national si international.

VIER PFOTEN Romania
Strada Maica Alexandra nr. 24,
Sector 1, Bucureşti
ROMANIA

Tel: +40-21-311 25 98
Fax: +40-21-311 25-99

De Luni pana Vineri de la 9.00 la 17.00



Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Robi

$
0
0

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Robi este o organizatie constituita ca persoana juridica romana de drept privat, fara scop lucrativ, nonguvernamentala, apolitica, filantropica si independenta de orice organizatie de stat sau privata.

Infiintata in 2001 prin vointa a 12 membri fondatori Asociaţia-ROBI are drept scop protectia animalelor, in mod special a celor de companie: caini si pisici.

Membrii asociatiei isi desfasoara activitatea exclusiv pe baza de voluntariat (in cadrul asociatiei nu exista salariati).

Activitatea noastra a inceput cu mult timp inaintea infiintarii Asociatiei.
Nenumaratele animale intalnite in drumurile noastre, abandonate, care se inmulteau intr-un ritm rapid, ne-au determinat sa ne ocupam in acelasi ritm de sterilizarea lor. Speram ca astfel sa tinem sub control populatia de caini si pisici fara stapan. Unora reuseam sa le gasim familii care sa-i adopte. Curand insa am realizat ca eforturile noastre erau zadarnicite de aparitia de noi pisicute si catelusi abandonati, care determinau o continua si alarmanta crestere a numarului de animale fara stapan.

Era limpede pentru noi ca doar sterilizarea/castrarea animalelor abandonate incontinuu pe strazi nu era suficienta, numarul lor crescand ingrijorator; de aceea, ne-am indreptat atentia catre cauza, mai precis, catre animalele aflate in proprietate privata.

In locuinte, curti, santiere etc., multe dintre animale au fost lasate sa se inmulteasca si mai apoi puii acestora au ajuns abandonati prin parcuri, pe strazi, printre blocuri etc. De altfel, animale de toate varstele si rasele au fost si sunt abandonate doar pentru ca sunt suferinde sau pentru ca proprietarii s-au plictisit de ele. Asa cum nu putem trece nepasatori pe langa un animal aflat in suferinta, tot asa nu putem ignora acest abandon nestavilit de nicio lege, din proprietate privata pe domeniul public. Acordam acestei situatii o atentie deosebita, convinsi fiind ca prin controlul inmultirii animalelor de companie – caini si pisici – se va diminua aparitia de noi animale fara stapan si astfel numarul celor omorate la ecarisaj sau prin alte metode barbare va scadea vertiginos.

Marilena Cristian – presedinte asociatie
mobil: 0740 035 400
e-mail: marilena.cristian(at)4animals.ro

asociatia.robi@gmail.com


Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Ia-mă acasă

$
0
0

Str. Sfântul Elefterie, nr.21, sector 5, Bucureşti

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor “IA-MA ACASA” a luat fiinta, oficial, la 23 septembrie 2004, desi colectivul nostru era implicat de mult mai multi ani in protectia animalelor.

Nici un aspect al acestei activitati nu ne-a fost strain: sute de animale castrate, salvate de la moarte, date spre adoptie, adoptate chiar de noi – ne-am umplut casele cu ele, atat noi cat si prietenii nostri – si toate astea in conditiile in care aproape nimeni nu contribuia material cu nimic. Ne-am asumat toate greutatile, nu ne-a obligat nimeni s-o facem, poate doar dragostea, respectul pentru animale si credinta profunda ca orice forma de viata este opera lui Dumnezeu, iar noi oamenii, facuti dupa chipul si asemanarea Lui, avem datoria morala sa-I protejam Creatia.

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Cuţu, Cuţu

$
0
0

SERVICII OFERITE: Asociaţia cauta stapani pentru animale, inlesneste sterilizarea lor, face lobby la nivelul autoritatilor centrale, consiliaza iubitorii de animale.

NU PUTEM OFERI URMATOARELE SERVICII, DIN CAUZA SARACIEI: Nu avem adapost, nu tratam animalele bolnave sau calcate de masini si nu rezolvam urgente din cauza costului ridicat al acestor servicii la cabinetele veterinare si a lipsei banilor.

Marcela Lungu – Presedinte
Responsabilitati: Coordonarea programelor de sterilizare si adoptie, lobby pentru o legislatie corespunzatoare, fonduri, parteneriate, legatura cu autoritatile si cu mass-media,

Program: L-V, orele 9.00-17.00

RELATII CU PUBLICUL:

Orele 15.00-17.00 (apel),
Orele 9.00-15.00 (sms)

In afara programului (sms)

tel: 0726.157.498, 0766.251.158
lungu_marcela(at)yahoo.com,

Adresa de email : lungu_marcela(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor “Nu mai eşti singur”

$
0
0

ASOCIATIA FARA SCOP PATRIMONIAL “NU MAI ESTI SINGUR”
Bucureşti, sector 3, Aleea Postavarului nr.7, bl. C1 bis, sc.B, et.2, apt.22
Certif. Reg. Special Judecatoria Sectorului 3, nr. 36 / 23.11.2000
Cod Fiscal : 13572772 Banca TRANSILVANIA – AG. DOROBANTI

Relatii la:
Sorina Hanea sorina.hanea(at)gmail.com 0723.035.352
Anda Murgu anda_ursu(at)yahoo.com 0730.186.137
Tania Cojocaru tania_cojocaru(at)yahoo.com 0767.808.408

Adresa de email : sorina.hanea(at)gmail.com/ anda_ursu(at)yahoo.com/ tania_cojocaru(at)yahoo.com

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor GIA (Group Initiative for Animals)

$
0
0

Asociaţia GIA activeaza in domeniul protectiei animalelor pe baza de voluntariat si isi sustine activitatile din donatii publice. Printre activitatile GIA se numara:

– adoptii animale fara stapan

– salvarea animalelor din diverse situatii, reabilitarea acestora si promovarea spre adoptie

– activitati asistate de animale (programe de terapie cu animale in centrele de batrani)

– educatie (educatie in scoli, informarea populatiei cu privire la importanta sterilizarii, responsabilizarea posesorilor de animale)

– lobby la nivelul autoritatilor pentru imbunanatirea legislatiei de protectie a animalelor

– sterilizari

Oameni si Animale
Dana Puscoci
office(at)gia.org.ro

Sponsorizari, Colaborari
Raluca Simion – Tel. 0767.808.407
Carmen Simion
Cristina Irian
office(at)gia.org.ro

Viewing all 548 articles
Browse latest View live